Pluggsöndag

Hej allesammans!

Just nu sitter jag uppkrupen i soffan med ett glas äpplejuice och datorn i högsta hugg, redo att avsluta dagens pluggande. Det är söndag igen och snart börjar en ny intensiv vecka med skolan och även ett besök i studion för att spela in en låt (spännande!).

Dagen har spenderats på Karolinska Institutet i Huddinge där jag under ett antal timmar satt och pluggade på de föreläsningarna som vi haft under veckans gång. Som jag skrev i förra inlägget har vi påbörjat kursen medicinska ämnen som är en hektisk kurs med mycket ny information som under en kort och intensiv period skall tryckas in. I och med att jag har svårt för att plugga hemma bestämde jag mig för att gå till skolan för att då få chansen att faktiskt få saker och ting gjorda.

Sedan var jag snabbt iväg och handlade mat inför veckan, ställde mig och förberedde flera matlådor och nu har jag tagit mig en efterlängtad dusch. Jag ska plugga lite till men sen blir det till att kolla lite serier och koppla av. Hoppas ni har en fortsatt fin söndagskväll och får en fin vecka!

fullsizerender-3

fullsizerender-2

This entry was posted in Fysioterapeutprogrammet by oliviaeliasson. Bookmark the permalink.

About oliviaeliasson

Mitt namn är Olivia Eliasson, jag är en 21 årig tjej från Göteborg som går femte terminen på fysioterapeutprogrammet på Karolinska Institutet i Stockholm. Jag valde utbildningen då jag har ett oerhört stort intresse för människokroppen och dess funktioner. På min fritid sysslar jag mycket med musik, då jag sommaren 2013 blev signad av Roxy Recordings i Stockholm. Jag sysslar även mycket med mode, skönhet, dans och träning! Precis som en helt vanlig tonåring helt enkelt. I min blogg kommer ni få följa mig som student på KI, få information om programmet, skolan, kåren och självklart följa mitt liv utanför skolan! Har ni frågor till mig är det bara att skicka iväg ett mail till olivia.eliasson@stud.ki.se

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s