Söndagsfix

Söndagar är enligt min mening den allra bästa dagen för att fixa saker och ting inför nästkommande vecka samt att ta chansen att göra de saker som man vanligtvis inte prioriterar på vardagarna när man går i skolan.

Idag har jag t.ex varit och handlat mat inför nästkommande vecka, lagat massa mat att ha till mina matlådor. Jag har tagit mig två långpromenader på 5km var för att bara få röra på mig samt hämtat ut paket innehållande träningskläder, proteinpulver (classic fysioterapeut) och även en födelsedagspresent till min pojkvän.

Nu sitter jag uppkrupen i soffan i mjukiskläder och bara njuter av ledigheten in i det sista. Imorgon är det en ny vecka, ny kursstart och nya träningspass. Let’s go!

PicMonkey Collage

This entry was posted in Fysioterapeutprogrammet by oliviaeliasson. Bookmark the permalink.

About oliviaeliasson

Mitt namn är Olivia Eliasson, jag är en 21 årig tjej från Göteborg som går femte terminen på fysioterapeutprogrammet på Karolinska Institutet i Stockholm. Jag valde utbildningen då jag har ett oerhört stort intresse för människokroppen och dess funktioner. På min fritid sysslar jag mycket med musik, då jag sommaren 2013 blev signad av Roxy Recordings i Stockholm. Jag sysslar även mycket med mode, skönhet, dans och träning! Precis som en helt vanlig tonåring helt enkelt. I min blogg kommer ni få följa mig som student på KI, få information om programmet, skolan, kåren och självklart följa mitt liv utanför skolan! Har ni frågor till mig är det bara att skicka iväg ett mail till olivia.eliasson@stud.ki.se

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s