Min sommar

Som alltid går sommaren för fort förbi och man hinner sällan reflektera över den när hösten väl tar fart. På måndag kickar T3 igång. Vardagen återupptas. Men innan dess, tänker jag ta mig tid att sammanställa min sommar på nästan 90 dagar.

Juni: gick på examens- och studentmottagning, blev godkänd på terminstentan och var överlycklig som aldrig förr, åkte till Kina, var på återträff med gamla vänner i Linköping, och kom igång med lite sommarläsning.

Juli: Coldplaykonsert i Sthlm (definitivt en av sommarens höjdpunkter), auskultation på Sankt Eriks ögonsjukhus, började mitt sommarjobb på demensboende som var lärorikt, tungt och utmanande, upptäckte Stockholms skärgård på mina lediga dagar och cyklade för första gången i Stockholm.

Augusti: Slutade sommarjobbet, hade massa rep och därpå flera spelningar varav ena var på ett überfint bröllop, satt bänkad framför OS i rio och avundades över alla atleter, var med och anordnade mottagningen av utbytes- och masterstudenter på KI, och sist men inte minst har jag njutit av den plötsliga sommarvärmen som dykte upp tillsammans med fina vänner.

This entry was posted in Läkarprogrammet by linnealin. Bookmark the permalink.

About linnealin

Hejsan! Kul att du har vägarna förbi min blogg! Mitt namn är Linnea, just nu T5:a på läkarprogrammet. Jag är en 21 år gammal, uppväxt i Linköping och är en av KI:s studentbloggare. Hösten 2015 tog jag med mitt pick och pack till huvudstaden och påbörjade studier på KI:s läkarprogram. Målet är att kunna hjälpa människor och fascineras ännu mer kring människokroppen. Annars då? Har ett genuint intresse för musik och tillägnar min lediga tid åt att gå på konserter på Stockholms konserthus, klinga på mitt piano och spela lite fiol. På bloggen kommer du få följa mig genom min tid här på KI, med alltifrån studentaktiviteter och pluggtips till sushibilder och tankar kring livet. Vid frågor och funderingar når ni mig alltid via bloggen eller e-post: linnea.lin@stud.ki.se

3 thoughts on “Min sommar

 1. Hej! Bara en snabb fråga. Såg att du hade gjort PIL. Ska iväg den dagen de testerna görs inför VT (15 oktober) och bara undrar, begåvningstestet, vilken tid på dagen låg det ungefär? Och var tog de två testerna 2 timmar?

  Vet att det inte riktigt har med detta inlägget att göra, men hoppas att du kan svara ändå. Hittar inte svaret någon annanstans 🙂

  Like

 2. Hej Linnea!

  Jag heter Sofie Möller och jobbar med castingen till den nya säsongen av “Du är vad du äter” där vår nya hälsocoach Annika Sjöö hjälper deltagare att komma igång med kost och träning, få in rutiner i vardagen och kanske tappa några kilon i vikt.

  Just nu är jag på jakt efter studenter som jag gärna vill ska söka till programmet och då hittade jag din blogg när jag googlade runt. Om du vill så får du gärna sprida att jag letar efter härliga personer i Stockholm med omnejd som vill få hjälp med kost och motion. Finns det någon som är intresserad kan man berätta om sig själv på halsa@titan.se och så hör jag eller min kollega av oss.

  Tack på förhand och ha en fin helg!
  Hälsningar Sofie, Titan Television

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s