Hitta på KI

När man ska börja på ett universitet är det första som många oroar sig för det faktum att det är så ofantligt stort och otroligt många lokaler som man ska hålla koll på. Namnen för föreläsningssalarna känns helt ologiska (vilket de ofta är) och man har ingen aning om hur skjutton man ska hitta till sin föreläsningssal. Men oroa er inte, för det finns nämligen en app som jag tycker att ni alla ska ha laddat ner innan skolstart, nämligen KI:s egna campusapp, den finns både i appstore samt för android. Mer om appen kan ni läsa om HÄR!

Ett tips för att slippa stressa på morgonen när man ska hitta en sal är att faktiskt kvällen innan kolla i denna app var salen ligger. För helt ärligt kan en föreläsningssal ligga helt åt skogen och nästan vara omöjlig att hitta, vissa föreläsningssalar ligger på andra sidan av campus, detta gör att det är viktigt att faktiskt ha lite koll redan kvällen innan, ifall det skulle vara så att du måste ta ett tåg eller en buss tidigare än vanligt!

Så sök upp denna appen på en gång vet jag och försök lära er lite om hur den fungerar!

screenshot1

This entry was posted in Fysioterapeutprogrammet by oliviaeliasson. Bookmark the permalink.

About oliviaeliasson

Mitt namn är Olivia Eliasson, jag är en 21 årig tjej från Göteborg som går femte terminen på fysioterapeutprogrammet på Karolinska Institutet i Stockholm. Jag valde utbildningen då jag har ett oerhört stort intresse för människokroppen och dess funktioner. På min fritid sysslar jag mycket med musik, då jag sommaren 2013 blev signad av Roxy Recordings i Stockholm. Jag sysslar även mycket med mode, skönhet, dans och träning! Precis som en helt vanlig tonåring helt enkelt. I min blogg kommer ni få följa mig som student på KI, få information om programmet, skolan, kåren och självklart följa mitt liv utanför skolan! Har ni frågor till mig är det bara att skicka iväg ett mail till olivia.eliasson@stud.ki.se

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s