Examen

Igår tog min pojkvän examen på Karolinska Institutet, och det var verkligen riktigt kul att få se honom ta examen. Efter tre års hårt slit ska han få ge sig ut i arbetslivet och börja arbeta som fysioterapeut, jag kunde inte vara mer stolt.

Ceremonin var fin och jag blev verkligen otroligt rörd, dels för att jag verkligen känner glädjen från alla f.d studenter som skulle få sin examen och dels för att jag började tänka på min student som ägde rum för ett år sedan. Det var så mycket känslor i omlopp, både glädje och vemod.

Det var även under ceremonin som jag insåg att denna studietid kommer gå så ofantligt fort, jag har redan klarat av ett år på KI och det är bara 2/3 kvar, och jag är säker på att denna tid kommer att gå minst lika fort. Nu sitter jag på tåget hem till västkusten och är riktigt taggad på att få vara lite ledig och kunna slappna av. Ha en riktigt fin sommar allesammans!

P.S Jag kommer fortsätta att blogga som vanligt under hela sommaren, så det behöver ni inte oroa er för! De inlägg som publiceras i sommar kommer vara mest riktade till er nya studenter som skall påbörja er utbildning på KI nu till hösten.

FullSizeRender (1)FullSizeRenderIMG_4531

This entry was posted in Fysioterapeutprogrammet by oliviaeliasson. Bookmark the permalink.

About oliviaeliasson

Mitt namn är Olivia Eliasson, jag är en 21 årig tjej från Göteborg som går femte terminen på fysioterapeutprogrammet på Karolinska Institutet i Stockholm. Jag valde utbildningen då jag har ett oerhört stort intresse för människokroppen och dess funktioner. På min fritid sysslar jag mycket med musik, då jag sommaren 2013 blev signad av Roxy Recordings i Stockholm. Jag sysslar även mycket med mode, skönhet, dans och träning! Precis som en helt vanlig tonåring helt enkelt. I min blogg kommer ni få följa mig som student på KI, få information om programmet, skolan, kåren och självklart följa mitt liv utanför skolan! Har ni frågor till mig är det bara att skicka iväg ett mail till olivia.eliasson@stud.ki.se

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s