Leka nalledoktor


Tog ett uppehåll från tentaplugg och anatomiplugg, för att inta Lekterapin på Huddinge sjukhus som nalledoktor. Lekterapin är en avdelning för alla barn som vårdas på Astrid Lindgrens barnsjukhus. 

Till skillnad från de vanliga utryckningarna med Nallesjukhuset som brukar hållas på förskolor, hölls denna alltså på ett sjukhus.

Trevlig helg!

This entry was posted in Läkarprogrammet, T2 by linnealin. Bookmark the permalink.

About linnealin

Hejsan! Kul att du har vägarna förbi min blogg! Mitt namn är Linnea, just nu T5:a på läkarprogrammet. Jag är en 21 år gammal, uppväxt i Linköping och är en av KI:s studentbloggare. Hösten 2015 tog jag med mitt pick och pack till huvudstaden och påbörjade studier på KI:s läkarprogram. Målet är att kunna hjälpa människor och fascineras ännu mer kring människokroppen. Annars då? Har ett genuint intresse för musik och tillägnar min lediga tid åt att gå på konserter på Stockholms konserthus, klinga på mitt piano och spela lite fiol. På bloggen kommer du få följa mig genom min tid här på KI, med alltifrån studentaktiviteter och pluggtips till sushibilder och tankar kring livet. Vid frågor och funderingar når ni mig alltid via bloggen eller e-post: linnea.lin@stud.ki.se

2 thoughts on “Leka nalledoktor

  1. Hej! Jag undrar hur du pluggar till dina tentor! Vad för olika pluggstrategier du har och vilka läroböcker ni har på ki!

    Väldigt bra blogg, särskilf flör mig som vill börja KI!

    Like

    • Hej Sevil! Jag får ta och göra ett inlägg om det. Mycket bra och relevant ämne, såhär i tentaperioder. Och kul att du har tankar om att börja på KI. 👌🏽

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s