Introgasquen VT 16

   

 Inga planer för lördagen? Kom på Introgasquens eftersläpp, vårens hetaste fest… 😛

Introgasquen anordnas av termin 2 på läkarprogrammet här på KI, varje halvår. Den är främst avsedd för de nyantagna studenterna på läkarprogrammet, som ett slags välkomnande, därav namnet ‘introgasque’. Men det är även en chans för min klass att tjäna ihop lite cash till preklinfesten efter termin 4. Evenemanget börjar med en sittning, och avslutas med ett eftersläpp. Och det bästa: alla är välkomna! Så ta med vänner, familj och hela köret så ses vi där!

Mycket planering kring eventet har pågått under de senaste månaderna, och vi har verkligen fantastiskt duktiga och ambitiösa själar i klassen som tagit tag i allt. Det är så sjukt mycket mer jobb bakom detta än vad man tror. Jag själv kommer vara aktiv under dagen; först är jag med och serverar sittningen, därefter står jag i garderoben när eftersläppet kickar igång, och allra sist avslutar jag dagen/natten i baren. Låt oss hoppas att allt går som smort! 

This entry was posted in Kår- och studentlivet, Läkarprogrammet, T2 by linnealin. Bookmark the permalink.

About linnealin

Hejsan! Kul att du har vägarna förbi min blogg! Mitt namn är Linnea, just nu T5:a på läkarprogrammet. Jag är en 21 år gammal, uppväxt i Linköping och är en av KI:s studentbloggare. Hösten 2015 tog jag med mitt pick och pack till huvudstaden och påbörjade studier på KI:s läkarprogram. Målet är att kunna hjälpa människor och fascineras ännu mer kring människokroppen. Annars då? Har ett genuint intresse för musik och tillägnar min lediga tid åt att gå på konserter på Stockholms konserthus, klinga på mitt piano och spela lite fiol. På bloggen kommer du få följa mig genom min tid här på KI, med alltifrån studentaktiviteter och pluggtips till sushibilder och tankar kring livet. Vid frågor och funderingar når ni mig alltid via bloggen eller e-post: linnea.lin@stud.ki.se

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s