London

Ojojoj, här var det fantastisk uppdatering från min sida.. Jag är ledsen för att bloggen blivit aningen satt åt sidan, jag har verkligen haft fullt upp med både det ena och det andra. Den största delen av min vakna tid spenderas just nu antingen på gymmet, i löparspåret eller i studion, musiken (och allt däromkring) är det som verkligen tar upp all min vakna tid, tack och lov att vi har en kurs som just är anpassad efter självstudier!

I torsdags var det musiken och min musikresa som var i största fokus, jag tog nämligen planet över till London för att träffa och sjunga inför väldigt intressanta människor. Jag kan inte säga så mycket om det hela just nu, men jag hade en otroligt härlig (och intensiv) resa som innefattade nervositet, massvis med sång och fantastiskt god och efterlängtad mat. Nu får vi vänta och se hur det går med detta musikprojekt, jag är bara glad över att jag fick chansen att åka över till London och träffa dessa människor som är så högt satta inom musikbranschen.

Nu har jag dock dragit på mig en förkylning så morgondagen kommer mestadels spenderas hemma framför lite serier och förhoppningsvis lite plugg! Vi hörs!

This entry was posted in Fysioterapeutprogrammet by oliviaeliasson. Bookmark the permalink.

About oliviaeliasson

Mitt namn är Olivia Eliasson, jag är en 21 årig tjej från Göteborg som går femte terminen på fysioterapeutprogrammet på Karolinska Institutet i Stockholm. Jag valde utbildningen då jag har ett oerhört stort intresse för människokroppen och dess funktioner. På min fritid sysslar jag mycket med musik, då jag sommaren 2013 blev signad av Roxy Recordings i Stockholm. Jag sysslar även mycket med mode, skönhet, dans och träning! Precis som en helt vanlig tonåring helt enkelt. I min blogg kommer ni få följa mig som student på KI, få information om programmet, skolan, kåren och självklart följa mitt liv utanför skolan! Har ni frågor till mig är det bara att skicka iväg ett mail till olivia.eliasson@stud.ki.se

2 thoughts on “London

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s