Godkänd

I veckan fick vi både resultatet på tentamen i Fysiologi 3 och 4 och det visade sig att jag var godkänd på dem båda, hur underbart skönt är inte detta? Det visar att jag nu äntligen tagit mig tillbaka på riktigt och lyckas med mina tentor, trots att jag gått på hårt träningsschema och kostschema! Jag har två veckor kvar av “diet” och jag känner hur jag börjar längta efter att få äta riktigt god mat igen samt lite gott godis, haha. Men den som väntar på något gott..

Angående tentor så vill jag bara säga att ni inte bör bli förkrossade om ni får omtentor. Jag är ett levande exempel på att man kan ta sig tillbaka efter en tuff första tid i termin ett. För mig blev det ju inte direkt en drömstart då jag både blev underkänd på fysiologi 1 samt anatomin på första försöket. Jag kände ju verkligen att det var slutet för mig, att jag borde hoppa av. MEN jag gav inte upp, jag började plugga ännu mer, försökte plugga mer effektivt, och nu sitter jag ju faktiskt här och har blivit godkänd i allt och dessutom klarat resterande tentor på första försöket. Jag tror det handlar om att det var en stor omställning att gå från gymnasiet till universitetet, men nu har jag faktiskt lyckats lära mig hur man ska plugga för att lyckas med en tenta och det känner jag mig oerhört nöjd med! Såklart så har jag en lång bit kvar av utbildningen, men hittills så känns det fantastiskt bra!

Hoppas ni får en fin helg och njut av den lilla vårsol som tittar fram då och då!

This entry was posted in Fysioterapeutprogrammet by oliviaeliasson. Bookmark the permalink.

About oliviaeliasson

Mitt namn är Olivia Eliasson, jag är en 21 årig tjej från Göteborg som går femte terminen på fysioterapeutprogrammet på Karolinska Institutet i Stockholm. Jag valde utbildningen då jag har ett oerhört stort intresse för människokroppen och dess funktioner. På min fritid sysslar jag mycket med musik, då jag sommaren 2013 blev signad av Roxy Recordings i Stockholm. Jag sysslar även mycket med mode, skönhet, dans och träning! Precis som en helt vanlig tonåring helt enkelt. I min blogg kommer ni få följa mig som student på KI, få information om programmet, skolan, kåren och självklart följa mitt liv utanför skolan! Har ni frågor till mig är det bara att skicka iväg ett mail till olivia.eliasson@stud.ki.se

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s