Alla hjärtans dag

Igår var det alla hjärtans dag, en dag då jag faktiskt passade på att ta det lugnt och verkligen vila upp mig! Det har varit tufft den senaste veckan med mycket plugg, intensiv träning och strikt kostschema, riktigt utmattande i slutändan! Denna vecka är det nya tag som gäller med en tenta på torsdag i kursen smärtfysiologi. Huruvida jag känner mig redo eller inte kan jag inte riktigt svara på i skrivande stund, vissa delar känns det som att jag har koll på medan andra känns lite mer oklara.

Helgen spenderades i alla fall tillsammans med min pojkvän, vi bestämde oss för att checka in på ett hotell i gamla stan och även gå ut och äta på lördagskvällen. Det kändes underbart att bara släppa alla krav och uppstressande tankar och bara få vara. Dagen bjöd på en träningspass på hotellets gym, en ceasarsallad på kvällen och sedan mys framför TV:n på hotellrummet med jordgubbar. Tyvärr gick jag och fick feber under natten (sådant som händer när man börjar slappna av efter en stressig tid, haha) och låg bara hemma igår med Victor och hade Star Wars-maraton, jag klagar inte. Nu ska jag försöka samla energi och plugga lite inför tentan! Imorgon blir det mer plugg med några klasskompisar samt arbtetsintervju! Ha det fint!

Skärmavbild 2016-02-15 kl. 12.56.57.png

 

This entry was posted in Fysioterapeutprogrammet by oliviaeliasson. Bookmark the permalink.

About oliviaeliasson

Mitt namn är Olivia Eliasson, jag är en 21 årig tjej från Göteborg som går femte terminen på fysioterapeutprogrammet på Karolinska Institutet i Stockholm. Jag valde utbildningen då jag har ett oerhört stort intresse för människokroppen och dess funktioner. På min fritid sysslar jag mycket med musik, då jag sommaren 2013 blev signad av Roxy Recordings i Stockholm. Jag sysslar även mycket med mode, skönhet, dans och träning! Precis som en helt vanlig tonåring helt enkelt. I min blogg kommer ni få följa mig som student på KI, få information om programmet, skolan, kåren och självklart följa mitt liv utanför skolan! Har ni frågor till mig är det bara att skicka iväg ett mail till olivia.eliasson@stud.ki.se

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s