VT 2016: get set, ready, go!

Varmt välkomna ska ni vara alla nya studenter på KI (och så ett litet extra välkomnande till alla nyblivna läkarstudenter). Hoppas er första dag på universitetet bringar er mycket lycka! Ni har en massa trevligheter framför er, så det är bara att luta sig tillbaka och njuta.

635880001908628623-110636514_stevie-odyssey
Bildkälla

Först upp för er är samling i den fantastiska Aula Medica. Ni förenas med er KI-ryggsäck som är händigare än den ser ut och vara, så ge den en chans. Och ni får gratis lunch, vars kvalitet i och för sig kan diskuteras. Men jag menar, vad mer kan en begära? Den ultimata starten på KI är levererad helt enkelt. Enjoy!

This entry was posted in Läkarprogrammet, T2 by linnealin. Bookmark the permalink.

About linnealin

Hejsan! Kul att du har vägarna förbi min blogg! Mitt namn är Linnea, just nu T5:a på läkarprogrammet. Jag är en 21 år gammal, uppväxt i Linköping och är en av KI:s studentbloggare. Hösten 2015 tog jag med mitt pick och pack till huvudstaden och påbörjade studier på KI:s läkarprogram. Målet är att kunna hjälpa människor och fascineras ännu mer kring människokroppen. Annars då? Har ett genuint intresse för musik och tillägnar min lediga tid åt att gå på konserter på Stockholms konserthus, klinga på mitt piano och spela lite fiol. På bloggen kommer du få följa mig genom min tid här på KI, med alltifrån studentaktiviteter och pluggtips till sushibilder och tankar kring livet. Vid frågor och funderingar når ni mig alltid via bloggen eller e-post: linnea.lin@stud.ki.se

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s