God Jul

Igår bar det hemåt mot Göteborg för att fira jul med familjen och all släkt, vilket ska bli underbart! Vi hade vår sista dag i skolan i tisdags då vi hade en laktatlaboration, sedan bar det av till studion för min del för att spela in en låt tillsammans med Anton. Det gick oerhört bra och jag tror resultatet kommer att bli riktigt bra. Sedan var det bara att åka hem och packa väskan för att tidigt på morgonen ta tåget till Göteborg.

Jag vill bara önska er en riktigt god jul och gott nytt år!

IMG_1965.JPGI studion tillsammans med Anton

This entry was posted in Fysioterapeutprogrammet by oliviaeliasson. Bookmark the permalink.

About oliviaeliasson

Mitt namn är Olivia Eliasson, jag är en 21 årig tjej från Göteborg som går femte terminen på fysioterapeutprogrammet på Karolinska Institutet i Stockholm. Jag valde utbildningen då jag har ett oerhört stort intresse för människokroppen och dess funktioner. På min fritid sysslar jag mycket med musik, då jag sommaren 2013 blev signad av Roxy Recordings i Stockholm. Jag sysslar även mycket med mode, skönhet, dans och träning! Precis som en helt vanlig tonåring helt enkelt. I min blogg kommer ni få följa mig som student på KI, få information om programmet, skolan, kåren och självklart följa mitt liv utanför skolan! Har ni frågor till mig är det bara att skicka iväg ett mail till olivia.eliasson@stud.ki.se

2 thoughts on “God Jul

 1. hej, jag läste din blogg. Kul att få kontakt med någon som studerar samma sak. Jag är faktiskt nyfiken på kurslitteraturen som ni har för programmet, och undrar om du råkar redan veta vilken kurslitteratur ni använder för eran Fysio utbildning i Stockholm? Håller nämligen på att jämnföra om den ser likadan ut överallt. Tack för svar och så förstås God Jul och Gott Nytt År!

  Like

  • Hej! Det är alltid frivilligt med vilken/vilka böcker man köper såklart, men de böcker som rekommenderats under termin ett är främst Atlas of Anatomy (latin), Fysiologi av Jan Lännergren och Orthopedic Physical Assessment av David J. Magee! Sedan är det självfallet fler böcker, så som Rörelseapparatens anatomi, Human Movement m.m.

   God fortsättning! 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s