Destination Linköping

I fredags åkte jag för första gången hem till Linköping för att umgås med familj och vänner. Trots att Linköping inte ligger mer än 2h från Stockholm, har jag inte orkat åka hit oftare. Det är ju främst för att om/när man ska åka, måste man i förväg boka biljetter för att hitta så billiga som möjligt, men då måste man också i förväg veta om den helgen är möjlig att åka iväg på. Tyvärr har det varit svårt att få den ekvation att gå ihop. Denna gång bokade jag iaf i god tid och till ett billigt pris, men det resulterade i att jag missade Introgasquen i lördags, which is a shame…Å andra sidan, var min helg ändå inte så tokig heller. Sluppit bakfyllan, hunnit med plugg, fått riktig mat serverad till mig och återförenats med min cykel. 

  

Upptäckte även Linköpings mest utsökta brunch på Cicciolata häromdagen. För 119kr fick man en brunchbuffé fylld med alltifrån klassiska pannkakor, pain au chocolat, croissants, nybakad äppelpaj, kladdkaka och cheesecake, till pulled pork, pizza och snittar. Himmelskt! 

Men nu lämnar jag Linköping för denna gång, och återupptar livet i storstaden för fortsatta äventyr. På återseende! 

This entry was posted in Läkarprogrammet by linnealin. Bookmark the permalink.

About linnealin

Hejsan! Kul att du har vägarna förbi min blogg! Mitt namn är Linnea, just nu T5:a på läkarprogrammet. Jag är en 21 år gammal, uppväxt i Linköping och är en av KI:s studentbloggare. Hösten 2015 tog jag med mitt pick och pack till huvudstaden och påbörjade studier på KI:s läkarprogram. Målet är att kunna hjälpa människor och fascineras ännu mer kring människokroppen. Annars då? Har ett genuint intresse för musik och tillägnar min lediga tid åt att gå på konserter på Stockholms konserthus, klinga på mitt piano och spela lite fiol. På bloggen kommer du få följa mig genom min tid här på KI, med alltifrån studentaktiviteter och pluggtips till sushibilder och tankar kring livet. Vid frågor och funderingar når ni mig alltid via bloggen eller e-post: linnea.lin@stud.ki.se

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s